dilluns, 5 de juliol del 2010

Aigua mineral i monsons

Una ampolla sempre d'aigua mineral, una pila, una guia, un bolígraf i uns quants paquets de mocadors de paper; un calçat ferm i gruixut tot i la calor, una ronyonera de la qual no ens desenganxem, el perfum de repel.lent i crema solar sobre nostre, una roba vella i còmode i tot plegat és com si el temps no hagués passat. Després de poc més d'un any sense agafar cap avió, ja som a la India! Ara, període de monsons.


Mineral Water and monsoons
Mineral water, a flashlight, a guidebook, a pen and many handkerchief, resistant shoes and a money belt very close to us, old comfortable clothes and evrything as if time didn't go by. After a year without travelling, now we're in India! In moonsoon's season.

Extensió: 3.287.590 km2 (aprox.una mica més gran que 1/3 d'EEUU)
Habitants: 1.619.582.271 (aprox. una sisena part del món)

5 comentaris:

luisa i crisant ha dit...

IGUALITO QUE NOSOTROs
Una ampolla sempre de cervesa, un encenedor, i uns quants paquets de tabac; unes hawaianes i una shopping bag que deixem a qualsevol raco, el perfum de Calvin Klein i crema solar sobre nostre, una roba Glam i tot plegat és com si el lloc no hagués canviat!!!!.
Eso si de los tifones no nos salva ni nustra puta madre!
Divertiosss mucho y acordaros de nosotros que os echamos de menos, con envidia, pero de la buena!
Muass. Crisant i luisa

Essència del Tot Per Viure ha dit...

IGUALITO QUE VOSOTROS,
hem passat hores als terrats com el de casa vostra, pero amb un te, i sense la vostra companyia i els menus "delicatessen". IGUALITO QUE VOSOTROS us trobem a faltar i esperem que ens convideu a casa quan tornem, pero si pot ser amb unes quantes birres i un bon tros de bistec!!! Pto pto.

maria ha dit...

Hola nois, estem molt contents que continueu amb el vostre blog. Així és una manera d'estar en contacte i saber una mica més del què feu, on sou... Tot i així esperem sentir-vos la veu ben aviat.
Us escrivim des de Roses.
Una forta abraçada i molts petons.
Els pares.

mireia ha dit...

Seguint amb la tònica dels vostres comentaris, diré que: postes de sol amb una birra a la mà a "ses illes", tirada la sorra, veient com cau el dia a qualsevol platja de la Costa Brava, "coctails" a la llum de les espelmes, sopar al costat de la piscina i amb el mar de fons d'un hotel del Garraf... Pel que veieu tampoc està gens malament. Això sí, com diu la Luisa amb molt de "glam". Però crec que el millor encara està per arribar el meu viatge. Això sí trobant-vos a faltar, però d'aquesta manera, l'espera no es fa tan llarga.
Un petó molt gran de la vostra germana i cunyada.

Essència del Tot Per Viure ha dit...

Hi, Sala family!
A nosaltres tambe ens agrada estar conectats i compartir aquest dies de viatge, per cert, cada vegada que ens parleu de relax, platges, vinets i cervesetes ens seguiu fent enveja...pero tot no pot ser! Seguirem al pais del verd!
Ptons. Us truquem aviat!